OGLED GLASBENE PREDSTAVE MAMMA MIA

Mamma MiaV sredo, 5. 9. 2016 smo se učenci Osnovne šole Juričevega Drejčka Ravne na Koroškem z veseljem odzvali na posebno vabilo Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje. V sklopu tedna otroka so nas povabili na prav posebno prireditev – muzikal MAMMA MIA!. Ta muzikal, ki oživlja glasbeno zapuščina legendarne zasedbe ABBA, si je po svetu ogledalo že več kot 54 milijonov gledalk in gledalcev.
Po pouku smo se tako z avtobusom odpravili proti Ljubljani. Pred Centrom kulture Španski borci, kjer se je odvijala glasbena predstava, so nas s piškoti in ostalimi dobrotami pričakali prostovoljci ZPM Ljubljana Moste-Polje. Ko smo se posladkali, smo urno odhiteli v kulturni center, kjer smo jakne odložili v garderobo in se posedli v dvorano. Nestrpno smo pričakovali začetek glasbene predstave, ki jo bomo lahko spremljali iz prve in druge vrste parterja.
Glasbene uspešnice Abbe prevedene v slovenščino so nas navdušile. Za to so  z odlično pevsko in plesno izvedbo poskrbeli igralci. Da pa je dogodek ostal še bolj nepozaben, so nam igralci med odmorom delili palačinke podjetja Žito. Z igralci smo imeli možnost poklepetati in se slikati.
Po končani predstavi smo se z lepo in nepozabno izkušnjo odpravili proti domu, kamor smo prispeli v poznih večernih urah.
Marija Piko

FOTOGALERIJA